infrarooddeken.jpg

Sudatonic

Hoewel gezonde voeding en voldoende beweging leiden tot een gezond gewicht, heeft niet iedereen hier tijd voor. Heeft u het idee dat alles wat u eet de laaste tijd op uw heupen of op uw buik gaat zitten, dan is uw lichaam waarschijnlijk verzuurd. Wanneer het lichaam verzuurd is door allerlei toxische stoffen, dan produceert het lichaam meer insuline dan normaal. Als u vervolgens probeert af te vallen, dan moet het lichaam eerst de insuline afbreken voordat het toekomt aan de vetverbranding.

De Sudatonic is een behandeling die ervoor zorgt (d.m.v het ver-infraroodsauna bed) dat de verzuring verdwijnt en vervolgens de vetverbranding opstart.

Wat doet de Sudatonic?

– Verhoogt het metabolisme

– Verlaagt lichaamsvet en vergemakkelijkt gewichtsverlies

   (niet alleen van water)

– Verlies in centimeters / Calorieën verbranden

– Verlicht pijn van gewrichten en spieren

– Versnelt de stofwisseling

– Stimuleert het lymfestelsel

– Verbetert het immuunsysteem

– Zichtbare huid-en textuurverbetering

– Vermindering van cellulitis en striae (zwangerschapsstrepen)

– Cellulair Detox (ontgifting)

– Verhoogt het welzijnsgevoel

De werking van Sudatonic!

STAP 1:

Insmeren met de eerste crème dat dient om het lichaam harder te doen werken om te zweten en zo lichaamsvocht te verliezen.

STAP 2:

Inwikkelen in een folie om het vocht op te vangen. Daarna komt een infrarooddeken op je liggen. Dit deken geeft een warmte af van 65°C en kan op 3 verschillende plaatsen ingesteld worden, volgens de plaats waar je de meeste centimeters wenst te verliezen.

40 à 45 Minuten genieten van infrarood golven die tot diep in je spieren voelbaar zijn. Je lichaam ontspant volledig, terwijl het zich ontzuurt en ontdoet van afvalstoffen. Het zweet wordt je lichaam 'uitgeduwd' en neemt de afvalstoffen mee. Je lichaam is onvoelbaar hard aan het werken en verbrandt de nodige calorieën.

STAP 3:

Insmeren met de afwerkingscrème dat uw lichaam nog 24u verder laat werken op het ontdoen van afvalstoffen.

Iedere dag insmeren met een onderhoudscrème dat je na het nemen van een sessie krijgt.

Het Sudatonic+concept geeft goed resultaat in kuurverband. Bij veel overgewicht heeft je lichaam meer sessies nodig om in de goede verbrandingsfase te komen. 

Het lichaam kan weer aan normale vetverbranding toekomen. Verlaging van koolhydraat inname en het eten van meer groenten en fruit (basische voedingsstoffen) versnelt dit proces.

Wraptonic

wraptonic.png

Wraptonic is eveneens een bodywrap op basis van essentiële oliën en plantenextracten en wordt voornamelijk aangeraden voor de rijpere huid. De behandeling werkt eveneens ontgiftend, boostend en vooral: verstevigend. De behandeling vereist slechts 3 producten.